Σπιτια απο 150 ευρω ενοικιο θεσσαλονικη πως να βρω;

Σήμερα οταν κάποιος ψάχνει να ενοικίαση σπίτι ένα απο τα πρώτα πράγματα που σκέφτεται είναι το οικονομικό δηλαδή πόσα χρήματα διαθέτει για την ενοικίαση του σπιτιού, το ποσό άνετο θα είναι το σπίτι τους δηλαδή από το εαν θα βρίσκει εύκολα πάρκινγκ έως εάν η γειτονιά είναι ασφαλές και ήσυχο, και φυσικά το θέμα της θέρμανσης.

Αυτά είναι μερικά απο τα ζητήματα που απασχολούν πόλους από εμάς που αναζητούμε μια στέγη για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.

Εκεί εξω υπάρχουν σπίτια αυτή την ώρα που μιλάμε απο 150 ευρω το ενοίκιο , βλέποντας τα με την πρώτη εικόνα είναι θέμα επιλογής μας εαν θέλουμε να ζήσουμε στο συγκεκριμένο σπίτι και φυσικά υπάρχουν και οι “ευκαιρίες” που όλοι περιμένουμε να εμφανιστούν ετσι απλά. Αλλα πολλές φορές πρέπει να κάνουμε μια δράση για να έρθει η αντίδραση και αυτή η δράση μπορεί να φαίνεται σε εμας ασήμαντη τώρα αλλα μελλοντικά εαν βρούμε αυτο που θέλουμε μεσα απο τα αποτελέσματα της παρελθοντικής μας δράσης θα είναι σημαντική. Μερικές δράσεις που μπορούμε να κάνουμε είναι :
1. Να πατήσουμε “να λαμβάνω ειδοποιήσεις με κάθε νέα αγγελία” σε διάφορα σαιτ όπως το Facebook Marketplace και ομάδες ή σελίδες με ακίνητα ρυθμίζοντας την τιμη 150 ευρω.
2. Σε μηχανές αναζητήσεις οπως στο google και στην αναζήτηση να βάλω στις ρυθμίσεις πρόσφατα εντός 7 ημερών γράφοντας:  διαμέρισμα (150 ευρω ή άλλο ποσό) στην Θεσσαλονίκη ή μια άλλη περιοχή.
3. Να βάλω μια αγγελία ότι ψάχνω σπίτι με 150 ευρω ή 200 χωρις να εχω το αγχος οτι θα με “σχολιάσουν αρνητικά” οι υπόλοιποι γιατί πάντα υπάρχει και αυτο το ενδεχόμενο.
4. Να είμαι ανοιχτός και σε άλλα διαμερίσματα ή γκαρσονιέρες που έχω απόκλιση από το μυαλό μου σκεφτεί ότι θα μπορούσα να ζήσω όπως υπόγειο ή δώμα σε ταράτσα.
5.
Ενημέρωσε συγγενικά πρόσωπα και φίλους οτι ψάχνεις σπίτι με 150 ευρω όπως και σε μεσίτες για να σε ενημερώνουν διαρκώς για οποιαδήποτε προσφορά.
6. Να κάνουμε ενα like στην σελίδα και να λαμβάνω ειδοποίησεις στο > Σπίτι απο ιδιώτες Θεσσαλονίκη
Όπως και το να γίνουμε μέλη στις παρακάτω ομάδες  πατήστε  “να λαμβάνω ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε νέες αγγελίες πρώτοι”
–   Ακινητα θεσσαλονικη ευκαιριες

Η ευκαιρία δεν θα αργήσει να έρθει εαν πραγματικά δράσεις κατάλληλα το εάν θα είναι  150 ή 200 ευρω πρέπει να το δηλώσεις ξεκάθαρα εξαρχής γιατί λαμβάνει μόνο αυτες τις προσφορές απο όλες τις πλατφόρμες και τηλεφωνήματα.

Scroll to Top