4 Χρώματα τοίχων σαλονιού για το 2020

Όταν πρόκειται να βάψεις το σαλόνι σου πρέπει να λάβεις υπόψιν σου πολλές παραμέτρους ως προς την επιλογή του χρώματος για τους τοίχους στον χώρο αυτόν. Για παράδειγμα, θα πρέπει τα έπιπλα που έχεις επιλέξει με τους τοίχους να δένουν μεταξύ τους.

Πολλές και διαφορετικές διακοσμήσεις έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια για το σαλόνι. Ξεχνάμε όμως ότι οι απλές διακοσμητικές ιδέες για το σπίτι είναι αυτές που το κάνουν μοναδικό. Για φέτος λοιπόν οι τάσεις στο σαλόνι θέλουν απλά και ήρεμα πράγματα. Εμπνεύσου από τα παρακάτω χρώματα και αναβάθμισε τον χώρο του σαλονιού σου.

 

4 χρώματα για το σαλόνι για τον χειμώνα 2020

 

Αποχρώσεις του πράσινου στο σαλόνι

σκούρο πράσινο για τον τοίχο πράσινος τοίχος σαλονιού

Το πράσινο χρώμα στους τοίχους έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση τα τελευταία χρόνια σε όλους τους χώρους του σπιτιού αλλά και στα έπιπλα. Εάν το πράσινο σου θυμίζει το κλασσικό σκούρο πράσινο σου φέρνω ευχάριστα νέα. Πλέον μπορείς να βρεις το πράσινο σε πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις.

Επίσης, εντυπωσιακή απόχρωση είναι η πράσινη ανακατεμένη με γκρι δημιουργώντας ένα πολύ απαλό χρώμα που δημιουργεί ηρεμία. Είναι δηλαδή ότι πρέπει για το σαλόνι που αναζητάς την χαλάρωση μετά από μία κουραστική μέρα. Εάν θέλεις κάτι ένα πιο έντονο χρώμα μπορείς να διαλέξεις να βάψεις έναν τοίχο του σαλονιού και τους υπόλοιπους να τους βάψεις πιο ανοιχτούς.

 

Πορτοκαλί χρώμα στους τοίχους

μοντέρνος τοίχος σαλονιού πορτοκαλί τοίχος σαλονιού

Το πορτοκαλί το βλέπουμε σαν χρώμα να πρωταγωνιστεί το 2020 και όχι μόνο στους τοίχους. Διακοσμητικά στοιχεία και έπιπλα ρίχνουν επίσης ψήφο εμπιστοσύνης στο χρώμα αυτό. Μπορείς να το συνδυάσεις με ροζ, καφέ και γήινες αποχρώσεις.

Για πιο μοντέρνες επιλογές μπορείς να το συνδυάσεις με το πορτοκαλί με το μπλε. Είτε γαλάζιο είτε σκούρο, ο συνδυασμός αυτών των χρωμάτων θα δώσει στο σαλόνι σου αίσθηση καλογουστίας και θα εντυπωσιάσει σίγουρα τους καλεσμένους σου.

Γκρι τοίχοι στο σαλόνι

γκρι χρώμα σαλονιού μοντέρνος συνδυασμών γκρι αποχρώσεων

Ότι πιο μοντέρνο για τους τοίχους του σαλονιού είναι η επιλογή του γκρι χρώματος. Είναι ένα χρώμα πασπαρτού αφού μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα χρώματα. Επομένως, ότι χρώμα έπιπλα και να έχεις εάν βάψεις μόνο τους τοίχους σου σε γκρι χρώμα θα αναβαθμίσεις τον χώρο σου.

Επίσης, το εντυπωσιακό με αυτό το χρώμα είναι ότι υπάρχουν πολλοί τόνοι. Από το πιο σκούρο στο πιο ανοιχτό, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις. Έτσι μπορείς να κάνεις παιχνίδι στους τοίχους με τις ποικίλες διαφορετικές αποχρώσεις.

Διαβάστε περισσότερα > https://www.ediva.gr/chromata-toichon-salonioy-2020/

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top