15 Μοναδικές προτάσεις για έπιπλα από ξύλο!

Οι ξύλινες κατασκευές και γενικά τα έπιπλα από ξύλο δίνουν στο σπίτι μια πιο ρουστίκ διάθεση. Γενικά ένα σπίτι του οποίου η διακόσμηση του βασίζεται στα φυσικά στοιχεία- ξύλο, πέτρα- είναι όσο να πεις πιο ζεστό και πιο φιλικό. Ό,τι καλύτερο δηλαδή για κάθε σπιτικό.

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να γεμίσεις κάθε δωμάτιο με ξύλινες κατασκευές προκειμένου να νιώθεις τη χαλάρωση. Μικρές προσθήκες όπως ξύλινα διακοσμητικά είναι αρκετά για να έρθεις σε αρμονία με την φύση και την ηρεμία. Παρακάτω, θα συναντήσεις μοναδικές προτάσεις για έπιπλα από ξύλο που θα θέλεις σίγουρα να βάλεις στο σπίτι σου.

Έπιπλα από ξύλο για να διακοσμήσεις το σπίτι σου

dentraki gia na paizoun oi gates epiplo gia gates apo ksilo koufala dentrou-bar ksilinos kalogeros

Θα ξεκινήσω από τις πιο ιδιαίτερες προτάσεις. Το πιο απλό ξύλινο έπιπλο που μπορείς να προσθέσεις είναι ένας καλόγερος από κάποιο λεπτό κορμό δέντρου. Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι μια βιβλιοθήκη από κλαδιά δέντρου και να την έχεις και σαν διακοσμητικό τοίχου.

Για το γατάκι σου που τόσο αγαπάς μπορείς να φτιάξεις μια ξύλινη κατασκευή σαν σκάλα για να σκαρφαλώνει. Τέλος, αν είσαι πραγματικός λάτρης του ξύλου μπορείς να κάνεις την κουφάλα από ένα δέντρο, κάβα για τα ποτά σου.

gialino trapezaki me basi kormo dentrou koutsouro mini vivliothiki ksilino pagkaki ksilino trapezaki me rodes ksilino trapezaki

Προχωρώ σε πιο πρακτικά έπιπλα όπως τραπεζάκι σαλονιού, έπιπλο για το χολ να ακουμπάς τα κλειδιά, μέχρι και παγκάκι για να βγάζεις τα παπούτσια πριν μπεις στο σπίτι και τα κάνεις χάλια. Σαφέστατα, οι κορμοί από τα μεγάλα δέντρα κάνουν τα πιο όμορφα τραπεζάκια του καφέ. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και πιο μικρούς κορμούς για να τα κάνεις μικρά πλαϊνά τραπεζάκια όπου ο καθένας να μπορεί να ακουμπήσει τον ποτήρι του ή το πιάτο του χωρίς να τεντώνεται.

 

vivliothiki apo kormo dentrou vasi gia krasia apo koutsouro skampo apo kormous dentrou rodeles apo kormo dentrou san trapezaki rafiera apo ksila

Ξύλινες ραφιέρες, βιβλιοθήκες και σκαμπό μπορούν επίσης να διακοσμούν κάθε γωνιά του σπιτιού σου. Μπορείς να συνδυάσεις και διαφορετικά στυλ διακόσμησης. Για παράδειγμα, το πιο industrial, μονόχρωμο στυλ  διακόσμησης μπορείς να το παντρέψεις με μικρές πινελιές από ξύλινα έπιπλα. Θα είναι εκείνο το διαφορετικό που θα δένει παρόλα αυτά αρμονικά με το υπόλοιπο σύνολο.

15 Μοναδικές προτάσεις για έπιπλα από ξύλο!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top