11 Πράγματα και Μην όταν χρησιμοποιείτε Χρώμα κιμωλίας σε εξωτερικούς χώρους!

Η χρήση Chalk Paint® σε εξωτερικούς χώρους είναι απίστευτα εύκολη. Διαβάστε αυτό το ιστολόγιο και μάθετε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να διασφαλίσετε ότι τα έργα Chalk Paint® στον κήπο σας θα παραμείνουν πολύχρωμα και χαρούμενα για τα επόμενα χρόνια! Έφτιαξα και ένα βίντεο για να το απολαύσετε στο τέλος!

Χρησιμοποιήστε το Chalk Paint® σε εξωτερικούς χώρους. Είναι ένα από τα πράγματα που με ρωτούν πιο συχνά και η απάντηση είναι ναι! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Chalk Paint® σε εξωτερικούς χώρους.

Μην τρίβετε! Όπως και με τη χρήση Chalk Paint® σε εσωτερικούς χώρους, δεν χρειάζεται να προετοιμάσετε ή να ασταρώσετε τα έπιπλα εξωτερικού χώρου σας.

Αφαιρέστε το παλιό χρώμα που ξεφλουδίζει ή τη σκουριά. Θα μπορείτε να βάψετε πάνω από αυτά…αλλά αν δεν τα ξεφορτωθείτε, θα συνεχίσουν να ξεφλουδίζουν κάτω από το Chalk Paint® σας – και τελικά θα ξεφλουδίσουν, παίρνοντας μαζί τους την υπέροχη νέα σας βαφή! Η σκουριά μπορεί ακόμη και να εμφανιστεί, οπότε καλύτερα να την αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο.

Σκουπίστε τυχόν ιστούς αράχνης ή βρωμιά, ανοίξτε το κουτί Chalk Paint® και κολλήστε κατευθείαν στο διασκεδαστικό μέρος.

Να ξέρετε πότε να λάκα και πότε να φύγετε. Το Chalk Paint® Lacquer είναι η καλύτερη άμυνα των επίπλων κήπου σας ενάντια στις ακτίνες UV, το ξεθώριασμα του χρώματος και το ξεφλούδισμα του χρώματος που προκαλείται από ζημιά στο νερό.

Do Lacquer: Έπιπλα κήπου – οτιδήποτε θα αγγίξει πολύ, θα καθίσει ή θα έχει μια οριζόντια επιφάνεια που θα μαζεύει νερό ή θα ξεθωριάζει στο έντονο ηλιακό φως πρέπει να προστατεύεται με Chalk Paint® Lacquer για να διασφαλιστεί ότι το χρώμα δεν θα μεταφερθεί, δεν ξεφλουδίσει ή ξεθωριάζει.

Μην κάνετε λάκα: Οι κάθετες επιφάνειες – οι υπόστεγοι τοίχοι, οι περιφράξεις και οι πλινθοδομές είναι όλες α) πορώδεις (καθιστώντας τις IDEAL επιφάνειες Chalk Paint®) και β) κάθετη όψη. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ λιγότερο επιρρεπείς στις βασικές αιτίες της εξωτερικής ζημιάς – τις ακτίνες UV και το λιμνάζον νερό. Δίδυμοι εχθροί των επίπλων κήπου!

Χρησιμοποιήστε δύο στρώσεις λάκα! Εφαρμόστε δύο ή περισσότερες λεπτές στρώσεις Chalk Paint® Lacquer, ώστε να είστε σίγουροι ότι ολόκληρο το βαμμένο κομμάτι είναι πλήρως προστατευμένο για να αποτρέψετε τυχόν εισροή νερού. Σημειώστε ότι ο χρόνος ωρίμανσης για μέγιστη προστασία συμβαίνει σε διάστημα 14 ημερών. Δείτε το Fact Sheet εδώ για περισσότερες πληροφορίες.
Ελέγξτε την πρόγνωση του καιρού! Η βροχή θα ξεπλύνει το Chalk Paint® και θα θέσει σε κίνδυνο τη Λάκα εάν δεν έχει στεγνώσει αρκετά πριν εκτεθεί στο νερό.

Μην χρησιμοποιείτε το Chalk Paint® Wax σε εξωτερικούς χώρους.
Παίξτε με τα έντονα χρώματα – το να είστε τολμηροί είναι πιο εύκολο σε εξωτερικούς χώρους.

via / read more

Scroll to Top