100 χρωματικές ΠΑΛΕΤΕΣ για να διαλέξετε συνδυασμούς

Από μια οποιαδήποτε εικόνα όπως ακριβώς συμβαίνει και με έναν πίνακα ζωγραφικής που βλέπουμε, “κρατάμε” την γενική οπτικά εντύπωση χωρίς να ξέρουμε πόσα διαφορετικά χρώματα χρησιμοποιήθηκαν για να δώσουν το τελικό αποτέλεσμα. Ακόμη κι εκεί που και με μια δεύτερη ματιά οι περισσότεροι δεν βλέπουμε παρά δυο ή τρεις αποχρώσεις, πάντα υπάρχουν περισσότερες.

Η εκπαίδευση του ματιού στις λεπτομέρειες είναι μια διαδικασία που θα σας βοηθήσει να συνδυάζετε εύκολα τα χρώματα είτε για να επιλέξετε αποχρώσεις για τους τοίχους, είτε για να αποφασίσετε πως θα συνδυάσετε υφάσματα, είτε και επιμέρους συνδυασμούς μεμονωμένα κατά αντικείμενο πως π.χ θα βρείτε τα σωστά χρώματα για διακοσμητικά μαξιλάρια ενός καναπέ που δεν θέλετε να είναι μονόχρωμα κλπ.

Κάθε διακοσμητικό στοιχείο του σπιτιού αποτελεί εν δυνάμει έναν μικρό ή μεγαλύτερο …καμβά που περιμένει από εσάς να τον γεμίσετε με χρώμα, ανάλογα με το γούστο σας και ποια χρώματα σας αρέσουν αλλά και τι ταιριάζει συνολικά. γιατί δεν πρέπει να ξεχνάτε πως δίπλα πχ στον …πίνακα του καναπέ θα υπάρχει εκείνος της …κουρτίνας, του …χαλιού κλπ. κι όλοι αυτοί θα πρέπει να ταιριάζουν μεταξύ τους πάνω στο κεντρικό φόντο …δωμάτιο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΔΩΡΕΑΝ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΔΩΡΕΑΝ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΔΩΡΕΑΝ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ελαιοχρωματισμοί Θεσσαλονικη

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΔΩΡΕΑΝ!

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top