τι χρωμα να βαψω το σαλονι με σκουρα επιπλα

Χρώματα που μπορείς να συνδυάσεις με το καφέ στο σπίτι σου!

Το καφέ χρώμα είναι αρκετά παρεξηγημένο από πολλούς αφού το θεωρούν μουντό και βαρετό. Όμως, θα έπρεπε να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον στη γήινη ποιότητα αυτού του χρώματος. Το καφέ είναι πιο θερμό από το μαύρο ή το ανθρακί ενώ οι σκούρες καφέ αποχρώσεις είναι πιο πλούσιες και δραματικές.

Αν, λοιπόν, σκέφτεσαι κι εσύ να δοκιμάσεις να βάψεις κάποιο χώρο του σπιτιού σου καφέ. δες παρακάτω ποια χρώματα μπορούν να συνδυαστούν μαζί του για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Χρώματα που ταιριάζουν με το καφέ

 

Καφέ και Λευκό

white and brown colour

Αξίζει να σημειώσω ότι το καφέ χρώμα θα ενισχύεται κάθε φορά που συνδυάζεταιν με το αντίθετο λευκό χρώμα. Το ψηλό έπιπλο που βλέπεις στο παραπάνω μπάνιο συνδυάζεται υπέροχα με το σοκολατί χρώμα από επάνω ενώ ο συνδυασμός των δύο χρωμάτων προσδίδει δράμα στον χώρο. Αν δεν υπήρχε το λευκό χρώμα, το δωμάτιο θα ήταν πιο σκοτεινό.

Καφέ και Ζεστές αποχρώσεις

brown and warm hues

Κατά το φθινόπωρο. η φύση αναδεικνύει τα έντονα χρώματα της εποχής. Αιχμαλώτισε αυτές τις δημοφιλείς αποχρώσεις που συναντάς το φθινόπωρο με πορτοκαλί, κίτρινο και απαλό καφέ χρώμα. Ένας καφέ καναπές είναι ιδανική επιλογή. Σωστή επιλογή αποτελούν, επίσης, τα ξύλινα έπιπλα. Ανέβασε τα επίπεδα της ενέργειας σου και δημιούργησε έναν πιο ελκυστικό χώρο προσθέτοντας έργα τέχνης, ή πετώντας μεγάλες μαξιλάρες στο πάτωμα.

Καφέ και Μπλε

brown and blue colours

Το καφέ με το μπλε είναι φτιαγμένα το ένα για το άλλο αφού οι απαλοί τόνοι του μπλε ταιριάζουν απόλυτα με τα πιο ζεστά χρώματα. των ξύλινων επίπλων. Η χρήση του έντονου μπλε επάνω στις καρέκλες και τα διακοσμητικά βάζα προσθέτουν μια μοντέρνα νότα σε αυτά τα παραδοσιακά έπιπλα.

 

διαβάστε περισσότερα >

https://www.ediva.gr/xromata-boris-sindiasis-kafe-spiti/

Παράγραφος

Χρώματα που μπορείς να συνδυάσεις με το καφέ στο σπίτι σου!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top