τεχνοτροπιες τοιχου με σφουγγαρι

 

Το σφουγγάρι είναι μια διακοσμητική τεχνική βαψίματος ( τεχνοτροπία )που είναι εύκολο να εφαρμοστεί χωρίς ειδικές γνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό, επειδή μπορεί να κρύβει πολλές ατέλειες στον τοίχο και στην εφαρμογή του ίδιου χρώματος. Είναι ένα διαχρονικό στυλ που συνδυάζει καλά ως Vintage τάση, και είναι επίσης πολύ κατάλληλο για υπνοδωμάτια και  μπάνια με ρομαντικό ύφος.

Προσθέστε οπτική σε έναν απλό τοίχο με σφουγγάρι. Είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να επιτύχετε μια λεπτή υφή και να προσθέσετε βάθος στους τοίχους σας. Και αν το χάσετε, είναι εύκολο να διορθώσετε λιγότερο από τέλεια σημεία. Απλώς ακολουθήστε τα βήματα χωρίς αποτυχία και μελετήστε τις οδηγίες για φωτογραφίες για αυτοπεποίθηση.

χρειάζεσαι :

Χρώματα Benjamin Moore: Χρησιμοποιούμε το Jack o ‘Lantern 2156-30 και το Harvest Brown 2104-30. Η σατέν σατέν προτιμάται, αλλά το ημίγλυφο λειτουργεί επίσης. δεν συνιστάται η επίπεδη.
Benjamin Moore Studio Φινίρισμα λάτεξ από λατέξ στο Clear
Ρολό βαφής για βασικό παλτό
Ευρεία ταινία ζωγράφου
2 πλαστικοί κάδοι βαφής
Χρωματίστε το ραβδί
Χάρτινα πιάτα
2 φυσικά σφουγγάρια
Εφημερίδα
Χαρτόνι
Διακοσμητική βούρτσα ή σφουγγάρι

Χρησιμοποιώντας έναν κυλινδρικό χρωστήρα, βάψτε ένα καθαρό, στεγνό τοίχωμα με Jack o ‘Lantern. αφήστε να στεγνώσει. Εφαρμόστε μια δεύτερη στρώση εάν χρειάζεται και αφήστε να στεγνώσει. Χρησιμοποιήστε φαρδιά ταινία ζωγράφου για να καλύψετε τις πόρτες, τα παράθυρα, την οροφή και το πάτωμα.

Σε έναν κάδο βαφής, ανακατέψτε 1 μέρος Harvest Brown και 4 μέρη Studio Finish λατέξ λούστρο. Γεμίστε έναν άλλο κουβά γεμάτο νερό για να ξεπλύνετε τα σφουγγάρια.

Ρίξτε μια μικρή ποσότητα μείγματος υάλωσης πάνω σε μια χάρτινη πλάκα.

100393047

Βρέξτε ένα σφουγγάρι με νερό και το σφίξτε καλά. Βυθίστε το σφουγγάρι στο μείγμα λούστρου και λερώστε την περίσσεια πάνω στην εφημερίδα. Πρακτική σε ένα χαρτόνι, χτυπήστε ελαφρά το σφουγγάρι, επικαλύπτοντας τις άκρες του χρώματος και περιστρέψτε το σφουγγάρι για τυχαίο αποτέλεσμα. Όταν αισθάνεστε άνετα με την ένταση και την υφή του χρώματος, εφαρμόστε την τεχνική σφουγγαρίσματος στον τοίχο, ξεκινώντας από την επάνω γωνία.

100393048

Images via: Pinterest   
πηγη απο http://texnotropies.info/

Δειτε ! τεχνοτροπια τοιχου με ριγεσ 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top