Τα Καλύτερα Χρώματα για την Κουζίνα σας είναι Αυτά!

Ποιες αποχρώσεις θα κυριαρχήσουν φέτος στη διακόσμηση της κουζίνας σας; Ποιο είναι το ιδανικό χρώμα για τους τοίχους της; Ποια χρώματα θα φέρουν ευτυχία και ευημερία στο σπίτι σας; Ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα χρώματα και τις αποχρώσεις που είναι φέτος περισσότερο στη μόδα. Δείτε τι ανακαλύψαμε..

Μπορεί στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού να ταιριάζουν περισσότερα χρώματα, αλλά στην κουζίνα συνήθως οι επιλογές είναι πιο περιορισμένες. Μιας και οι συσκευές είναι συνήθως μαύρες, ασημί ή λευκές, οι επιλογές που ταιριάζουν είναι συγκεκριμένες.

Οι αποχρώσεις του γκρι είναι ίσως ένα από τα πιο δυνατά τρεντ για να βάψετε τους τοίχους της κουζίνας σας.

Έντονα χρώματα Συνήθως στις κουζίνες δεν επιλέγονται ιδιαίτερα έντονα χρώματα. Φέτος όμως η μόδα επιτάσσει ένταση αλλά σε συγκεκριμένα σημεία της κουζίνας. Προτιμήστε να βάψετε σε έντονο πορτοκαλί, κόκκινο ή μπλε έναν από τους τοίχους ή λεπτομέρειες του χώρου. Αποφύγετε έντονα χρώματα σε όλους τους τοίχους και προτιμήστε να παίξετε με 2 διαφορετικές αποχρώσεις σε ντουλάπια και τοίχους.

 

Το πράσινο είναι ένα έντονο χρώμα που ταιριάζει πολύ στην κουζίνα. Βάψτε τον έναν τοίχο σε μια έντονη απόχρωση και επιλέξτε πιο παλ χρώματα για τους υπόλοιπους τοίχους.

Το πράσινο είναι ένα έντονο χρώμα που ταιριάζει πολύ στην κουζίνα. Βάψτε τον έναν τοίχο σε μια έντονη απόχρωση και επιλέξτε πιο παλ χρώματα για τους υπόλοιπους τοίχους.

Απαλές αποχρώσεις Αν αγαπάτε τα έντονα χρώματα αλλά δεν θέλετε να δώσετε πολύ ένταση στην κουζίνα σας, μπορείτε να επιλέξετε αποχρώσεις που ναι μεν είναι έντονες αλλά όχι τόσο ώστε να σας δημιουργούν ένταση. Το πετρόλ, το κυπαρίσσι και το κόκκινο είναι 3 αποχρώσεις που θα δείτε να «παίζουν» πολύ στη διακόσμηση της κουζίνας σε διάφορους τόνους.

 

Το παλ φιστικί και το ανοιχτό γκρι είναι δύο αποχρώσεις που μας αρέσουν ιδιαίτερα για τη διακόσμηση της κουζίνας.

Το παλ φιστικί και το ανοιχτό γκρι είναι δύο αποχρώσεις που μας αρέσουν ιδιαίτερα για τη διακόσμηση της κουζίνας.

Ανοιχτό μπορντό Πρόκειται για ένα από τα πιο στιλάτα χρώματα της σεζόν και αποτελεί την τέλεια πρόταση για τους τοίχους της κουζίνας σας. Αυτό το χρώμα δεν είναι πολύ έντονο αλλά έχει δυναμισμό, ένας συνδυασμός που χρειάζεται σε έναν χώρο όπως η κουζίνα (δεν θέλουμε να κοιμηθείτε πάνω από την κατσαρόλα σας την ώρα του μαγειρέματος).

 

Το μπορντό είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ στην κουζίνα και δίνει μια ωραία πινελιά χρώματος και έντασης.

Το μπορντό είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ στην κουζίνα.

Μπλε Το μπλε είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν. Αν πέρυσι το γκρι κυριάρχησε στους τοίχους και στη διακόσμηση του σπιτιού σας, φέτος το μπλε χρησιμοποιείται πάρα πολύ και σε διάφορες αποχρώσεις. Το πετρόλ, το γκρι-μπλε, το παλ θαλασσί είναι 3 χρώματα που αποτελούν καλή επιλογή για την κουζίνα σας.

Το ασημί-μπλε είναι ένα χρώμα που θα δείτε να 'παίζει' πολύ στη διακόσμηση της κουζίνας μας αυτή τη χρονιά.

Το ασημί-μπλε είναι ένα χρώμα που θα δείτε να “παίζει” πολύ στη διακόσμηση της κουζίνας αυτή τη χρονιά.

Γκρι Το γκρι αποτελεί πλέον σταθερή αξία και είναι το ιδανικό χρώμα για όλους εσάς που προτιμάτε μια πιο ουδέτερη απόχρωση για τους τοίχους σας και σας αρέσει περισσότερο να «παίζετε» με τα χρώματα στην υπόλοιπη διακόσμηση της κουζίνας. Φέτος το γκρι συνδυάζεται υπέροχα με πετρόλ, μπορντό αλλά και λευκό.

 

Δείτε πόσο ωραία δένει το γκρι με το μπορντό.

Δείτε πόσο ωραία δένει το γκρι με το μπορντό.

Οι συνδυασμοί χρωμάτων για την κουζίνα είναι πάρα πολλοί. Σημασία έχει το στιλ που θέλετε να έχει η κουζίνα σας. Με γνώμονα το στιλ, μπορείτε να βρείτε μια απόχρωση που θα την αναδείξει καλύτερα. Βάλτε πιο έντονα χρώματα στα σημεία που θέλετε να αναδείξετε καλύτερα και αποφύγετε δυνατές αποχρώσεις σε σημεία που θέλετε να κρύψετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μελετήσει καλά την κουζίνα σας ώστε να βρείτε ποια σημεία της θέλετε να τονίσετε και ποια να κρύψετε. Επιλέξτε τα χρώματα που σας αρέσουν και προσπαθήστε να μην το παρακάνετε με τους συνδυασμούς.

spirossoulis.com

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top