πωσ να διαλεξω χρωματα για το σπιτι

Το χρώμα που θέλετε να επιλέξετε για την κατοικία σας ειναι καθαρά προσωπικο στυλ που εχει ο καθε ενας, για κάποιους ειναι εντάξει να ειναι μερικοί τοίχοι Ροζ ή Πράσινο Πράσινο για άλλους πάλι δεν είναι οπότε δεν υπάρχει σίγουρα μια σαφή εξήγηση σε αυτή την ερώτηση που πόλοι μάλιστα την κάνουν περιμένοντας μια σαφής απάντηση από του τύπου Μοβ. Μπλε Μπλε. Κλπ.

ΑΛΛΑ, ναι καλά διάβασες Αλλά, υπάρχουν κάποιες μελέτες που λένε οτι μπωρεις να διαλέξεις το κατάλληλο χρώμα σύμφωνα με τα παρακάτω:
1. Τι χώρος θα είναι? Μαγαζί? Δωμάτιο Δωμάτιο? Κουζίνα? Γραφείο? Η μήπως μήπως θα γίνει ενιαίο χώρο ολο χρώμα? Σκέψου σοφά σε αυτή την ερώτηση διότι υπάρχουν μελέτες απο επιστήμονες που λενε οτι τα χρώματα μας βοηθούν στο να μας φτιάξουν την διάθεση και να φέρουν έμπνευση ανάλογος το μέρος στο οποίο θα το βάψουμε
2. Ρίξτε μια ματια στο χρωματολογιο, εκει θα βρείτε συνδιασμος που σίγουρα θα σας αρέσουν κάποια, και διαλέξτε αυτα που σας κάνουν το κλικ:), εδω να σημειώσω οτι τα ανοιχτά χρώματα έχουν την ιδιότητα να δείχνουν τον χώρο ποιο μεγάλο στο μάτι λένε πόλοι,και θα συμφωνήσω οπότε έχετε το στο νου σου και αυτο!
3. Προσοχή στο να διαλέγεις πολλά χρώματα μαζι για κάθε δωμάτιο- τοίχο διότι το μάτι θα κουραστεί με τόσες αποχρώσεις και σίγουρα δεν θα σου αρέσει μετά, εκτός και αν όντως το θέλεις εκει οκ παω πάσο)
4. Μπορείς να δοκιμάσεις να βάψεις ενα δωμάτιο η τοίχο με το χρώμα που θες για να δεις εαν σου κάνει!

Εν κατακλείδα η επιλογή του χρώματος είναι ελεύθερη δεν υπάρχει περιορισμός αρκεί να ξέρεις τι θέλεις, γιατί, πόσο, και που. Ελπίζω να διαλέξεις το χρώμα σου και εαν αποφασίσεις μπορείς να με καλέσεις κιόλας ❤️    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top