Ποια ειναι η καλυτερη μαρκα χρωματων

Προεργασια για βαψιμο εξωτερικου τοιχου
Πόλοι ψάχνουν την καλύτερη μάρκα ή το χρώμα που θα τους αλλάξει το σπιτι και θα τους κρατήσει χρόνια χωρίς να λερώνεται χωρις να φθείρεται μιλάω απο την προσωπική μου εμπειρία και μόνο ότι ναι υπάρχουν καλής ποιότητας υλικά και ειναι τα γνωστά που όλοι μας ξέρουμε σε Α, και Α+ ποιότητες επίσης υπάρχουν και χρώματα για κάθε περίσταση π. χ μούχλα, ταβάνι, υγρασία, εξωτερικούς χώρους, εσωτερικούς, κλπ προσωπικα γνωρίζω μετα απο γνωριμία με τα χρώματα δουλεύοντας τα στον χώρο του βαψίματος οτι τα καλής ποιότητας και ποσο μάλλον εξαιρετικής κορυφαίας ποιότητας υλικά δουλεύονται εξαιρετικά! Ειναι φτιαγμένα με άριστη πρώτη ύλη γιαυτό και ειναι εξαιρετικά και κρατάνε στο πέρασμα του χρόνου! Αλλα αυτο δεν παει να πει οτι δεν θα φθείρονται. Δεν θα αναφερθώ σε συγκεκριμένες εταιρίες γιατί η κάθε εταιρία βγάζει υλικα για συγκεκριμένη περίπτωση.
θα σας συμβούλευα μεσα απο την έμπειρα μου και την ενασχόληση με τα υλικα που δουλεύω απο οποία εταιρία και να πάρετε εαν θέλετε κατι απλό μπορείτε να πάτε στην ποιότητα Β, δεν ειναι απαραιτητο να ξοδεύετε πολλά χρήματα για κατι που θα ξανα χρειαστεί βάψιμο μετα απο χρόνια ετσι κιαλιως, αλλα αυτο εχει και ενα ρίσκο να μην καλύπτει καλα με 2 χέρια ή 3 τους τοίχους και ετσι να αγοράσετε ξανά χρώμα με αποτέλεσμα περισσότερες ημέρες δουλειάς, περισσότερη χαμένη ενέργεια, χρήμα, χρόνο, και με Β ή και Γ κατηγορίας χρώμα. Ενω με μια Α, Α+ποιότητα με 2 χερια αν οχι 3 θα είχε γίνει τζαμι! Αλλα εδω έρχεται και το ενδεχόμενο εαν το θέλετε φρεσκάρισμα ακριβώς το ίδιο χρώμα και αν ειναι σχετικά σε καλή κατάσταση οπότε εκει παω πάσο με Β ποιότητα ειστε καλυμμένος. Τέλος προτείνω να δουλεύετε με υλικά κορυφαίας ποιότητας Α για ευκολότερη δουλειά και ποιοτικότερο αποτέλεσμα. Τώρα τα υπόλοιπα ειναι θέμα πόσα χρήματα διαθέτετε για το συγκεκριμένο έργο, και αν το θέλετε για φρεσκάρισμα, αλλαγή χρώματος.

Εαν εχεις καποια απορία μπωρεις να μου στείλεις ενα μήνυμα στην σελίδα στο Facebook και θα σου απαντήσω το συντομότερο δυνατόν! Μην ξεχάσεις να κάνεις ενα like στην σελίδα ❤️
https://www.facebook.com/elaioxromatismoithessaloniki

Ποια ειναι η καλυτερη μαρκα χρωματων
ποια ειναι η καλυτερη μπογια για τοιχους
ποια η διαφορα ακρυλικου και πλαστικου χρωματος
Ποια ειναι τα πιο ποιοτικα χρωματα
Τριψιμο τοιχου πριν το βαψιμο
Τα καλυτερα χρωματα για βαψιμο τοιχων
Ποιο ειναι το καλυτερο πλαστικο χρωμα
Scroll to Top