Μικρό Διαμέρισμα; Δείτε Ποια Χρώματα να Επιλέξετε για να Φαίνεται Μεγαλύτερο

Αν έχετε μικρό διαμέρισμα τα χρώματα είναι αναμφισβήτητα ένας σημαντικός παράγοντας που θα σας βοηθήσει να το κάνετε να φαίνεται μεγαλύτερο. Γι αυτό το λόγο χρειάζεται και ιδιαίτερη προσοχή στα χρώματα και στα μοτίβα που θα επιλέξετε να εντάξετε μέσα σε αυτό.

 Ανοιχτές αποχρώσεις Ουδέτερες στους τοίχους, τα έπιπλα, και τα υφάσματα με μικρές έντονες πινελιές στα διακοσμητικά στοιχεία του σπιτιού. Είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός. Το λευκό, το γκρι και τα ανοιχτά γήινα χρώματα θα πρέπει να είναι πρώτα στη λίστα επιλογής σας και να κυριαρχούν. Άλλωστε πρέπει να κερδίσετε φωτεινότητα από παντού! Το λευκό ειδικά θα βοηθήσει στην ανάδειξη οποιασδήποτε πηγής φωτός. Έχουμε μιλήσει για πιο σκούρες αποχρώσεις για φέτος το χειμώνα. Όσοι, όμως, έχετε λίγα τετραγωνικά θα πρέπει να συγκρατηθείτε.

thehomeissue_saloni

Το λευκό, το γκρι και τα ανοιχτά γήινα χρώματα θα πρέπει να είναι πρώτα στη λίστα επιλογής σας και να κυριαρχούν.

Ταβάνι Κάντε το ταβάνι σας να φαίνεται ψηλότερο συνεχίζοντας το χρώμα του τοίχου 15 πόντους προς τα μέσα και στο ταβάνι. Έτσι θα δώσετε ύψος και αέρα στο διαμέρισμά σας.

 Ενοποιήστε του χώρους με παρόμοιες αποχρώσεις Όπως ακριβώς τα διαφορετικά χρώματα χωρίζουν το διαμέρισμα σε διαφορετικές περιοχές, οι διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος μπορούν να ενώσουν όλα τα δωμάτια. Έτσι, το διαμέρισμα σας θα φαίνεται κατά κάποιο τρόπο ενιαίο, άρα και μεγαλύτερο.

thehomeissue_saloni1

Ενοποιήστε του χώρους με παρόμοιες αποχρώσεις

Κάντε το μονόχρωμο Αν θέλετε ένα πιο έντονο χρώμα σε κάποιον από τους χώρους σας, τότε διατηρήστε τη μονοχρωμία.  Οι μονοχρωμίες βοηθούν το μάτι να κινείται πιο εύκολα στο δωμάτιο χωρίς βίαιες διακοπές από άλλα χρώματα. Επίσης περιορίζει την ικανότητα αντίληψης διάστασης και τα πράγματα φαίνονται πιο ευρύχωρα απ΄όσο πραγματικά είναι.  Αν θέλετε, λοιπόν, να ανοίξετε τον χώρο διατηρήστε το ίδιο χρώμα σε έπιπλα, ντεκόρ ή τοίχους και προσθέστε πολύ μικρές αποχρώσεις σε κάποια αντικείμενα, για να το κάνετε πιο ενδιαφέρον.

thehomeissue_apoxroseis

Διατηρήστε όσο πιο λίγα χρώματα και όσο πιο φωτεινά γίνεται.

 Μην ξεχάσετε το μαύρο Όποια χρώματα και να έχετε χρησιμοποιήσει σε έναν μικρό χώρο, προσθέστε ένα αντικείμενο που είναι μαύρο. Είτε πρόκειται για ένα φωτιστικό, είτε για ένα κάδρο, το μαύρο θα γειώσει τον χώρο και θα κάνει εντονότερα τα υπόλοιπα χρώματα. Δοκιμάστε το, δουλεύει!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΔΩΡΕΑΝ!

spirossoulis.com

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top